AlgemeenInspiratieInterieurVerbouwenWonen

4 voordelen van Quick-step laminaat


Een nieuwe vloer voor jouw woning uitkiezen? De keuze is enorm, en dit kan het lastig maken om te bepalen wat voor jouw woning de juiste keuze is. Let niet alleen op kleur en patroon, maar ook op het gemak van leggen. Een populaire optie is quick-step laminaat. Wat is zijn de belangrijkste voordelen van quick-step laminaat? Dat lees je hier!

1. Kies uit heel veel kleuren

Bij quick-step laminaat heb je de keuze uit heel veel verschillende kleuren. Wat dacht je van een schitterend grijs laminaat? Dit is niet alleen zeer elegant, maar ook tijdloos en mooi te combineren met tal van andere kleuren. De vele mogelijkheden in vloeren zorgen ervoor dat je heel makkelijk iets kiest dat volledig aan je wensen voldoet.

2. Makkelijk en snel te plaatsen

Een van de belangrijkste voordelen van quick-step laminaat is het gemak waarmee je deze vloer plaatst. Er is geen sprake van lijm, maar een speciaal kliksysteem. Je klikt de houten planken daardoor gemakkelijk in elkaar: zelf een vloer leggen is op deze manier geen enkel probleem. Daarnaast kost het je ook veel minder tijd!

3. Profiteer van zeer goede kwaliteit

De kwaliteit van quick-step laminaat is zeer hoog. De vloeren zijn allemaal voorzien van een speciale beschermingslaag waarmee je goed bestand bent tegen krassen. Verder hebben de planken een speciale bescherming tegen vlekken. Ook oppervlaktevochtigheid heeft geen kans bij deze vloer. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de vloer tegen een stootje kan en dit is een zeer prettige gedachte.

4. Sterke vloeren met een lange levensduur

De levensduur van een quick-step laminaat vloer is lang: je kunt heel wat jaren genieten van een topkwaliteit vloer. Dat is natuurlijk fijn om te weten, want niemand wil voor een vloer gaan die binnen de kortste keren vervangen moet worden. Gelukkig zit je me quick-step laminaat altijd goed!