Algemeen

Waarom je beter een kapotte telefoon kan repareren dan kan vervangen

Veel mensen zullen gewoon een nieuwe telefoon kopen als ze kapotgaan. Maar ik vind dat je je smartphone moet laten repareren als hij kapotgaat en hieronder leg ik uit waarom. Ik hoop dat de onderstaande twee argumenten voldoende zijn om u te overtuigen de telefoon te laten repareren. Als u op zoek bent naar Samsung reparatie Den Haag, dan kunt u terecht bij Fixsupport. Volg de link om op hun website te komen. 

Gegevens worden opgeslagen  

De emotionele waarde van uw smartphone is gelijk aan de data die deze bevat. Neem bijvoorbeeld je foto’s of video’s. Dit zijn prachtige herinneringen aan speciale gebeurtenissen die u hebt vastgelegd. Veel van deze gebeurtenissen in uw leven zullen waarschijnlijk maar één keer plaatsvinden. Het verlies van een foto als deze kan meer betekenen dan een kapot scherm. En ja, veel mensen zullen misschien beweren dat telefoongegevens kunnen worden hersteld, maar laten we eerlijk zijn: herstel is alleen mogelijk als u een back-up van uw gegevens hebt. Als je geen back-up hebt, betekent het breken van je telefoon dat je foto’s verloren gaan. Zelfs als u een back-up heeft, moet u nog steeds het grootste deel van uw tijd besteden aan het overzetten van gegevens naar een nieuwe smartphone als u ervoor kiest om een vervanging te krijgen in plaats van een reparatie. Maar is het de moeite waard om de tijd te veranderen? Tijd is kort! En je moet het verstandig gebruiken. Tijd kan niet worden vastgesteld als deze wordt verspild.  

Beter voor het milieu  

U bent wellicht bekend met de uitdrukking “Reduce, Reuse, Recycle”. Nadat u uw telefoon heeft gerepareerd, kunt u deze opnieuw gebruiken. Het is veel beter voor het milieu dan elke keer een nieuwe telefoon te kopen. De productie van telefoons is zeer milieubelastend en het terugdringen van dit aantal is van groot belang.