Algemeen

Top 5 ergernissen aan hotels

Wanneer je een hotel hebt geboekt voor een vakantie of bijvoorbeeld een overnachting zijn er altijd wel ergernissen die bij mensen opkomen. Buren die super luid zijn of kamers die niet schoon zijn worden vaak als irritaties beschouwd. Maar wat zijn nu de grootste ergernissen aan hotels?

De buren

Op nummer één staan toch wel de buren. Vaak zorgen die voor overlast omdat ze teveel lawaai maken of andere dingen doen die irritaties opwekken. Je zult het vast wel een keer mee gemaakt hebben dat de buren een kleine baby hebben en die s ’nachts de hele tijd loopt te huilen. Doordat het s ’avonds helemaal stil is hoor je het vaak ontzettend goed en hierdoor kan jij zelf niet meer slapen. Dit geldt niet alleen voor de buren naast je maar je kan natuurlijk ook last hebben van de personen boven je. Wanneer diegene boven je net te hard op de vloer stapt/springt is dit vaak erg hoorbaar wat tot vreselijke irritaties kan leiden.

Slechte hygiëne

Slechte hygiëne is ook een veelvoorkomende irritatie/probleem. Wanneer je een overnachting of hotel boekt ga je met een bepaalde verwachting naar die locatie toe. Als de hygiëne dan tegenvalt valt vaak het hele hotel al tegen. Een slechte hygiëne is natuurlijk ontzettend vies maar ook erg slecht van het hotel aangezien er meerdere gasten verblijven moet het ook goed schoon zijn.

Hotelbedden

Ook hotelbedden zijn vaak een ergernissen bij veel mensen omdat zij niet gewend zijn aan het type bed en/of matras, hierdoor slapen zij meestal niet optimaal. Hotelbed verkoopt daarentegen goede kwalitatieve Duitse bedden en matrassen in heel Nederland. Hierdoor is de kans groot dat je als klant bij een hotel een wenselijke overnachting hebt.

Te weinig stopcontacten

Daarnaast zijn stopcontacten ook vaak een irritatie bij mensen die in hotels slapen. Dit geldt vooral als je met je hele gezin op vakantie gaat aangezien je dan eigenlijk meerdere stopcontacten nodig hebt. Een tip hiervoor is om altijd een verlengkabel bij te hebben.

Geen ruime ontbijttijden

Ten slotte is het voor sommige mensen ook een irritatie dat de ontbijttijden beperkt zijn. Vaak is het voor de wat vroegere vogels perfect om te gaan ontbijten omdat ontbijten vaak  van 7 tot 10:30 geldt. Voor de lange uitslapers onder ons kan dit nogal voor een irritatie zorgen aangezien zij liever wat langer uitslapen.

Geef een antwoord