Algemeen

Dit zijn de woonkamer trends van 2021

Het nieuwe woonseizoen is van start gegaan. We kunnen niet wachten op een nieuw jaar met veel nieuwe woonkamer trends. In de eerste helft van 2021 zullen we waarschijnlijk nog veel thuis zijn. Het is daarom extra leuk om je woonkamer een upgrade te geven. Hieronder vind je een aantal woonkamer trends van 2021. Je hoeft natuurlijk niet meteen je hele woonkamer om te gooien, maar een beetje inspiratie om je eigen stijl te vinden is altijd leuk!

Duurzaamheid

Al een langere tijd speelt duurzaamheid een grote rol op het gebied van interieur. Ook in 2021 zal het duurzaamheidsaspect niet verdwijnen. Veel mensen kiezen voor gerecycled materiaal of meubels die tijdloos zijn en daardoor langer meegaan.

All around the world

Als we niet naar het buitenland kunnen, halen we het buitenland naar binnen. Door meubels en accessoires vanuit verschillende continenten te combineren, creëer je een bijzonder gevoel in huis. Hierbij hoort ook veel kleur, gecombineerd met aardetinten en geel. De kracht van deze trend zit in de combinatie van basismeubels en bijzondere accessoires. Bij DEBA vind je de mooiste zetels in aardetinten en warme kleuren. Een mooie zetel vormt de perfecte basis voor deze trend.

Lichte kleuren

Tijdens Covid-19 hechten we veel waarde aan ons huis. Hierbij horen veel lichte kleuren, ronde vormen, en knuffelbare stoffen zoals wol. Ronde vormen maken de uitstraling van een woning zachter waardoor je je snel thuis voelt. De lichte kleuren zorgen voor een frisse uitstraling. Een nieuw begin is iets waar we allemaal naar verlangen in 2021. Bij deze trend hoort ook licht hout. Dit voeg een stoer karakter toe aan het interieur. Ook binnen deze trend is combineren de key. De ronde vormen die zorgen voor zachtheid in combinatie met licht hout zorgt voor een fijne sfeer in huis. Je kan eventueel zwarte of stalen elementen toevoegen voor een meer industriële sfeer.