Algemeen

De meest originele cadeaus voor kersverse ouders

Ben je binnenkort oom of tante? Of verwachten hele goede vrienden een baby? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een mooi cadeau. Nieuwe ouders zullen waarschijnlijk overweldigd worden door geschenken en nieuwigheden. Natuurlijk wil ik iets origineels bedenken. We hebben een aantal originele cadeaus op een rijtje gezet.

Mooi sieraad

Het is misschien niet het meest originele cadeau voor zwangere vrouwen, maar je kunt het heel persoonlijk en speciaal maken. Je kunt een sieraad voor de baby kiezen. Een klein armbandje met een geboortedatum of een leuk woord/ tekst is een prachtig gebaar. Je kunt ook sieraden kopen voor de kersverse moeder. Zo kun je een mooie ketting of armband geven met bijvoorbeeld de initialen van het kind of alle initialen van de familie. Naast de ketting of armband kun je ook kiezen voor een mooie oorbel of ring. Een sieraden is iets dat iemand altijd bij zich heeft en daarom is het heel bijzonder.

Een gepersonaliseerde groeimeter

Het is ook heel leuk om een gepersonaliseerde groeimeter cadeau te doen. Goedgemerkt groeimeters zijn kleurrijke meetlatten, gemaakt van stevig zeildoek die je kan ophangen met een luxe houten ophangsysteem. Een pasgeboren kindje groeit zo ontzettend hard, dat de ouders dit zelf niet in de gaten omdat ze druk bezig zijn met de verzorging van de baby. De ouders kunnen met een groeimeter een foto maken van hun baby om zo het proces bij te houden. De groeimeters zijn er in verschillende thema’s. Voor zowel jongens, meisjes als neutraal. De groeimeter is 130 cm.

Een mooie draagdoek of draagzak

Als je een baby in een draagzak draagt, zal hij of zij genieten van het huidcontact met de vader of moeder. Bovendien zijn geur, aanraking en geluiden sterker, wat het kind erg fijn vindt. Als ouder heb je beide handen vrij. Een win-winsituatie. Tegenwoordig zijn er echt ontzettend mooie en stoere draagzakken zodat ze niet alleen voor mama zijn, maar ook voor de vader. Denk bijvoorbeeld aan draagzakken in zachte kleuren of met een mooie tijgerprint. Dit is echt een niet voor de hand liggend geschenk, maar het is optimaal voor het plezier van het kind en er is veel vraag naar van ouders.