Algemeen

3 redenen om deze kerst Lemax te halen

Lemax is wereldwijd het bekendste merk op het gebied van miniatuur kerstdorp artikelen, waaronder kersthuisjes. Er zijn nog andere aanbieders van kersthuisjes, maar Lemax steekt daar met kop en schouder bovenuit. Hieronder staan 3 reden waarom je deze kerst deze kerst de kersthuisjes van het merk Lemax haalt.  

Het merk zelf 

Sinds 1990 is Lemax hét merk voor miniatuur kerstdorpen met een totaliteit aan accessoires. Ooit begon het merk met enkele huisjes, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een wereld van huizen, figuren en accessoires. De producten zorgen ervoor dat je een realistisch ‘miniatuur’ dorp kunt nabootsen. De meeste Lemax huisjes zijn namelijk verlicht of zijn voorzien van beweging. Dit geeft extra sfeer en beleving met zich mee. 

Kinderlijk genieten 

Lemax kersthuisjes vertellen ieder een verhaal op zich. Bouw je eigen kerstdorp, compleet met figuren en accessoires, en creëer een wereld waarin je deze Kerst kan terugtrekken. Lemax kersthuisjes laten je weer genieten als een kind en vullen uw huis met een feestelijke stemming. Geniet van de vele mogelijkheden van de collecties van Lemax en breidt het dorp steeds verder uit. Je zal zien wat voor goed gevoel het geeft als je ziet hoe groot je dorp ieder jaar is. Je kan dan natuurlijk ook kiezen om de kersthuisjes ieder jaar een andere opstelling te geven. Zo heb je weer een nieuw dorp gecreëerd. Heel de familie zal iedere Kerst graag langskomen voor de koffie, maar ook zeker om te genieten van het schattige kerstdorp.  

Kwaliteit 

Lemax kersthuisjes zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Vaak zijn de huisjes voorzien van vrolijke kleuren. Verzamelaars uit de hele wereld hebben het plezier ontdekt om op een plek in hun eigen huis met de Lemax kerstdorpen een prachtige verlichte en bewegende wereld te bouwen. En ieder jaar weer kunnen Lemax liefhebbers talloze nieuwe producten toevoegen aan hun kerstdorp. Dit kan geheel naar eigen smaak of door middel van een bepaald thema. Dus twijfel niet langer en haal deze kerst je kersthuisjes van het merk Lemax, voor jezelf of voor je familie en vrienden.