InspiratieInterieurWonen

Dit moet je weten van de nieuwste trends in meubels

Op het gebied van wonen zijn er altijd nieuwe trends aanwezig en zeker tijdens de corona hebben we gezien dat mensen hun huis onder handen nemen. Nu corona afgezwakt is betekent dit niet dat er geen nieuwe woontrends zijn! In dit artikel bespreken we de nieuwste trends op gebied van meubels en misschien zie jij hier iets wat echt niet kan ontbreken in jouw huishouden!

Comfort is de belangrijkste functie die een meubel kan hebben

Sinds we vaker thuis zitten zijn we het belang van comfort gaan inzien. Een lekkere bank of sta op stoel kopen kan al een lange weg gaan. Maar ook een zitzak of een loungestoel is een ideale manier om ervoor te zorgen dat het comfort in je huis verhoogt. Als je iets compleet anders van plan bent en out of the box wilt denken kan je denken aan het spannen van een net van touw onder een raam of in de bovenhoek van het plafond. Dit zorgt voor een knusse plek waar je je kan terugtrekken om een lekker boek te lezen of te genieten van de zon. Toch geïnteresseerd in lounge meubelen? Kijk dan bij meubelzorg voor een groot assortiment aan comfort stoelen.

Geef kleur aan je leven

Een nieuwe trend op het gebied van meubels is het aanschaffen van meubels die bomvol kleur zitten. We zijn gewend geraakt aan de bruine, grijze en zwarte meubels die we in ons dagelijks leven zien, maar de echte trend van het moment is een felle kleur aan je interieur toe te voegen. Ga bijvoorbeeld voor een okergele bank in je huis of kies voor een brandweer rode kast die kleur aan je leven geeft. Niet alleen zorgt het voor kleur in je leven ook kan het een statement piece zijn in je gehele interieur en kan je eventuele accessoire matchen. DIt zorgt ervoor dat je interieur een geheel wordt.

Mid-century meubels

Een nieuwe trend onder meubels zijn mid-century meubels. Dit zijn vaak vintage meubels met een scandinavische look. Deze meubels zijn normaliter ook te vinden bij de Ikea, maar als je echt een bang wilt maken kun je er ook voor kiezen om een van deze aan te schaffen van een designer. Vintage design meubels zijn erg duur, maar ook duurzaam en zullen dus lang meegaan tijdens het gebruik ervan. mid-century design meubels zijn te vinden op diverse woonwebsites van diverse merken.