TuinWonen

De multifunctionele hangmat

Waarom liggen in een hangmat als je er ook in kan zitten? Creëer je eigen ontspannen hoek in de tuin. Heb jij een grote fantasie over hoe jij je tuin eruit wilt laten zien. Het is mogelijk om een hangmat aan te schaffen die multifunctioneel inzetbaar is. De hangmatten met of zonder een standaard erbij, is volledig aan jou. Maar wil je juist van het onhandige werk af? Je hoeft de hangmat niet meer op te hangen aan een boom een muur. Het is beter om een standaard erbij te kopen. Het verschil in de prijs zal je niet ontmoedigen. De keuze is reuze. Kies voor een hangmat voor het hele gezin of ieder een eigen. Alles is mogelijk. Je kunt op deze manier heerlijk ontspannen in de vakantie! Het is ook mogelijk om een babyhangmat en/of kinderhangmat aan te schaffen voor je kinderen. Je kunt een hele hoek ontwerpen met hangmatten voor het hele gezin. Een vakantiegevoel in eigen huis was nog nooit zo dichtbij!

Baby- en Kinderhangmatten

De luxe baby hangmat, die je in de box van de baby kunt ophangen. Het kan een ideale oplossing zijn voor de baby. Als de baby niet kan slapen dan valt de baby voortaan schommelend in slaap. De babyhangmatten kunnen opgehangen worden in een standaard. Op deze manier kun je de babyhangmat verplaatsen naar de tuin. Het is ook fijn als je een vaste plek hebt waar je de baby hangmat kunt neerzetten. Dan heb je je kleine in ieder geval in de buurt. Daarentegen heb je ook de keuze voor een duurzame kinderhangmat, waarin je kind een eigen plek heeft om terug te trekken. Na een drukke schooldag of in de vakantie lekker in de tuin in de hangmat liggen. Wie wilt dat nu niet? Je kunt de kinderhangmat ook ophangen in de kinder- of speelkamer.

Een hangstoel voor een andere ervaring

Daarnaast kun je kiezen voor de hangstoel voor kinderen. Aangezien kinderen meestal niet lang stil kunnen zitten, is er nu een goede oplossing. Hangen en zitten tegelijk is voor kinderen een hele nieuwe ervaring. Meestal kennen ze de bank of een normale stoel om op te zitten. Deze combinatie is misschien wel een idee voor bij jou thuis. De hangstoelen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De kinderen kunnen lezen, gamen of een muziekinstrument bespelen in een hangstoel naar keuze. Verder kun je ook gaan voor een volwassen hangstoel voor jezelf. Er is een breed scala aan hangstoelen dus het kan nog best moeilijk zijn om er één uit te kiezen. Hoe groter de hangstoel is, hoe meer comfort je hebt. Dus, wil je eens iets anders dan de normale stoel of bank? Kies dan voor een hangmat en kom volledig tot rust!