InspiratieTuin

Drie tips om lekker te relaxen in uw tuin

ligbedshop

Het is lekker weer en u wilt eigenlijk optimaal gebruik maken van uw tuin. Helaas heeft u nog niet het ideale zitje gecreëerd om het maximale uit uw tuin te halen. Gelukkig zijn hier een aantal tips om de warme dagen door te komen in uw tuin.

Tip 1: Loungesets

We zien het steeds vaker in tuinen, loungesets. Ze zien er hip uit en zitten heerlijk. Het is ook handig dat er vaak plaats is voor meerdere personen. Voor het produceren van loungesets worden verschillende materialen gebruikt, waaronder aluminium en wicker. Met name wicker is een goede keuze, dit is namelijk een gevlochten kunststof die ervoor zorgt dat uw loungeset een natuurlijke look heeft. Bent u opzoek naar een hip zitje met een natuurlijke look, kies dan voor een loungeset.

Tip 2: Ligbed

U kunt ook kiezen voor een ligbed in uw tuin. Met dit meubel kunt u heerlijk comfortabel liggen in uw tuin. Dit is ideaal om de zomer mee door te komen. Het handige aan een ligbed is dat u hem overal neer kunt zetten. Een ligbed is namelijk erg mobiel en relatief licht. U kunt hierbij kiezen voor verschillende materialen. Een aluminium ligbed is een erg goede keuze, wanneer u een ligbed wilt van sterk en duurzaam materiaal. Verder zijn er ook ligbedden van kunststof en textileen. Met name textileen is ook van erg hoge kwaliteit en duurzaam, echter is dit materiaal wel een stuk duurder dan aluminium.

Ligbedshop

Tip 3: Hangmat

Tot slot kunt u kiezen voor een hangmat. Een hangmat is ideaal om te relaxen in uw tuin. U kunt kiezen om uw hangmat vast te binden aan bijvoorbeeld twee bomen of palen in de grond. Ook is het mogelijk om een volledig ‘mobiel’ systeem te kopen. Hierbij hangt de hangmat aan een soort mobiele houder. Dit is natuurlijk ideaal als u geen bomen of palen in uw tuin heeft. Het enige nadeel aan een hangmat is dat deze wel veel ruimte in beslag neemt.

Geef een antwoord