InspiratieKeukenWonen

Wijn accessoires voor in je huis

Ben je een echte wijnliefhebber? Ontdek dan in dit artikel welke wijnaccessoires je kunt aanschaffen voor in je huis. Zo laat je aan je kennissen, vrienden en familie zien dat je een echte wijnliefhebber bent en wordt je zelf ook dagelijks herinnerd aan de liefde die je hebt voor wijn.

Er zijn diverse winkels waar je accessoires voor je huis kunt aanschaffen. In de wijnkast webshop vind je luxe wijnaccessoires die echt passend zijn voor iedere wijnliefhebber. Zeker als je ook een luxe wijnkoelkast of wijnbewaarkast hebt, dan is het leuk om je huis verder aan te kleden met accessoires die uitstralen dat je een echte wijnliefhebber bent. Hieronder hebben we een aantal wijnaccessoires uitgelicht met tips. 

Wijnkoeler

Wanneer je zelf ook stijlvol bent in je eigen aankleding, dan is de wijnkoeler van de wijnkast.nl een perfecte investering voor jouw huis. Je kunt deze op tafel zetten wanneer kennissen, familie of vrienden langskomen en je een heerlijke fles champagne of witte wijn te delen hebt. Ook leuk om op tafel te zetten wanneer je bijvoorbeeld met een eetclub samenkomt.

De BODEGA43 wijn- en champagnekoeler maakt de beleving helemaal af. Het is een luxe item die uitstraalt wie jij bent en waar je kennis van hebt. Wijn en champagne! De koeler heeft een uitstraling van een kurk. Dit geeft naast een expert status ook een warme uitstraling in je huis. Mooi om te combineren in elk interieur die warmte en gezelligheid uitstraalt. 

Champagne muselet stoel

Wil je meubels of accessoires in je interieur zetten die op milieu vriendelijke manier zijn gemaakt en daarnaast ook uitstralen waar jij kennis en liefde voor hebt? Dan is een champagne muselet stoel precies wat je zoekt. Iedere wijn- en champagne liefhebber creëert hiermee de perfecte sfeer in huis of in de keuken. 

Je kunt deze muselet stoel gebruiken als bijzettafel of als extra stoel. Weet jij al wat je ermee gaat doen? Het is een unieke accessoires om wijnglazen op neer te zetten, maar ook handig om extra krukken en stoelen achter de hand te hebben tijdens feestjes en partijen. 

Ook kan je het echt als accessoires in een hoek neerzetten en een leuke plant erop zetten met een wijnfles of champagne fles. Zo kleed je het nog wat meer aan. 

Kurk kruk

Als champagne liefhebber vind je dit waarschijnlijk echt een aanwinst voor in je interieur een champagne kurk kruk. Naast dat het gemaakt is van 100% kurk, straal je hiermee ook je liefde voor champagne uit. 

De kurkkruk is zacht, licht van gewicht en poreus. Het geeft een unieke uitstraling in je woonkamer en een leuke warme uitstraling in je interieur. Weet jij al waar je dit leuke wijnaccessoires neer gaat zetten? 

Een kurkkruk is passend in elk interieur. Voor inspiratie kan je ook bij de wijnaccessoires van wijnkast.nl kijken.