Interieur

Dit zijn de beste bespaartips voor HP cartridges

Cartridges kunnen je handen vol geld kosten en het is niet iets waar iedereen ook altijd zo veel geld voor over heeft of zoveel geld voor klaar heeft staan. Het liefst besparen we dan ook allemaal op het kopen van nieuwe HP inktcartridges voor onze printer, maar hoe doe je dat het best? Hoewel er verscheidene opties op het internet te vinden zijn waar je aan goedkope cartridges kan komen, komt dit in veel gevallen niet ten goede van de kwaliteit van de inkt. Vandaag geven we je enkele tips voor het vinden van goedkope HP cartridges.

Origineel versus huismerk

Waar er vaak wordt gezegd dat goedkoop duurkoop is, hoeft dat zeker niet altijd zo te zijn. Originele HP cartridges zijn een stuk duurder dan huismerk cartridges, terwijl de kwaliteit vaak niet van elkaar te onderscheiden is. Overweeg dus eens om in plaats van de originele inkt voor jouw printer, voor een huismerk variant te gaan van hetzelfde kaliber. Ook kun je deze eventueel in een XL variant aanschaffen, waarmee je nog meer voordeel behaalt ten opzichte van het normale formaat cartridge. Zo bespaar je eenvoudig een hoop geld, zonder dat je hiervoor in hoeft te leveren op de kwaliteit. En het geld dat je bespaart kun je weer gebruiken voor andere leuke dingen.

Vul de cartridges zelf na

Naast het kopen van een huismerk cartridge, is er nog een andere hele goede tip om geld te besparen op jouw inktkosten. Je doet er verstandig aan om hervulbare cartridges te kopen en deze vervolgens zelf na te vullen wanneer de inkt op is. Dit bespaart je nog eens een hoop extra geld. De hervulbare cartridges en navulinkt koop je tevens van een huismerk van hetzelfde kaliber als de originele HP cartridges. Zo bespaar je makkelijk een hoop geld met de inktkosten van jouw HP printer.