Inspiratie

Verf kopen en een gamekamer maken voor de kinderen (of jezelf!)

Steeds meer mensen spelen spelletjes. Op een computer bijvoorbeeld, of op een echte console. Met het enorme aanbod aan spellen voor de Xbox en PlayStation is er meer dan genoeg te doen. En met wat ouderlijk toezicht kunnen de kinderen zich dan ook prima vermaken. Het is echter zo dat het lang niet altijd wenselijk is dat er spellen midden in de huiskamer gespeeld worden. De oplossing; een gamekamer maken waar de kinderen gewoon lekker hun spellen kunnen spelen. Of jij zelf natuurlijk, want er zijn meer dan genoeg volwassenen die ook graag achter de console plaatsnemen.

Een echte gamekamer maken is lastiger dan je denkt

Een gamekamer maken doe je niet door een tafel neer te zetten, een bank en vervolgens de console midden in de kamer te plaatsen. Bij een echte gamekamer komt meer kijken. Zoals goede verlichting bijvoorbeeld, het wegwerken van de kabels, zorgen voor natuurlijk lichtinval dat niet op het scherm komt, en een prettige uitstraling. Bij Verf Compleet vind je bijvoorbeeld allerlei kleuren en soorten verf waar je direct mee aan de slag kunt. Een prettige stoel of bank mag ook niet ontbreken uiteraard.

Meestal begin je echter gewoon met een kleurtje verf, de console, wat stoelen en aankleding van de kamer. Vanuit dat begin werk je gewoon verder naar gelang er behoefte is. Bijvoorbeeld aan een koelkast voor wat drinken of koude hapjes. Of wat te denken van een paar sterkere boxen om het geluid beter te maken, een groter scherm om alle spellen te kunnen spelen, of wellicht zelf een bed voor de momenten waarop jij het zo laat gemaakt hebt dat je niet je partner wilt storen? Een echte gamekamer is een goede oplossing voor elke gamer én zorgt voor rust in de huiskamer!