InspiratieWonen

Personaliseer je huis als een pro

Je hebt net een nieuw huis gekocht. Dit is natuurlijk altijd even wennen. Een nieuwe omgeving, nieuwe kamers en nieuwe ruimtes. De kunst is om je huis zo persoonlijk mogelijk te maken. Je huis moet namelijk echt gaan voelen als thuis. Een foto afdrukken van telefoon kan misschien aan dit gevoel gaan bijdragen. Op je telefoon staan nota bene al je herinneringen en foto’s die voor jou van waarde zijn. Deze foto’s kun je inlijsten en ergens in huis ophangen. Dit zorgt niet alleen voor sierlijke decoratie, maar ook voor een personalisering van je nieuwe woning.

Bundel ze allemaal

Kun je nou echt niet kiezen welke foto’s je allemaal wil ophangen of heb je gewoon te veel familieleden die allemaal een plek in je huis verdienen? Dan kun je ook een fotoalbum maken. Je kunt er zelfs ook meerdere maken en deze op verschillende plekken in je huis plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld in de woonkamer familieboeken plaatsen. In je slaapkamer kun je daarentegen fotoalbums plaatsen met je hobby’s of andere interesses. Het geeft een leuke sfeer aan je huis en zo zorg je eveneens dat niks of niemand vergeten wordt.

Omringd door herinneringen

Doordat je omringd bent door je favoriete personen en/of herinneringen, geeft dit een bepaalde warmte en rust dat zal bijdragen aan het warme gevoel van thuiskomen. Je belangrijkste momenten, interesses en familieleden zullen altijd om je heen zijn. Daarnaast zullen mensen wanneer ze bij jou thuis komen gelijk weten wat jij belangrijk vindt en wat je wil uitdragen. Dit typeert hoe jij bent als mens en hoe je graag wil zijn, wat weer bijdraagt aan een huiselijke sfeer.

Sfeer in huis

Daarnaast zorgen de fotoalbums en foto’s die je ophangt voor sfeer in huis. Hier zijn wij als mens gewoon erg gevoelig voor en daarom is het erg belangrijk dat je in een prettige leefsfeer woont. Het zou heel leeg en kaal zijn als je niks persoonlijks in huis hebt. Dit zal je uiteindelijk zelfs misschien zelfs eenzaam laten voelen en dat is wel het laatste wat je wil in je gloednieuwe woning. Foto’s geven je een warm gevoel, een gevoel dat hoort bij thuis zijn en thuiskomen.