Inspiratie

IJs groothandel levert het beste ijs voor jou

Als je een ondernemer bent die ijs verkoopt dan is het goed om afhankelijk te zijn van de juiste ijs groothandel. Een werkpartner die in staat is om voldoende ijs te leveren op de juiste tijd bij de juiste plek. Een groothandel die in staat is om dat doen is IJsExpress. Voor dit bedrijf geldt dat medewerkers al jarenlange ervaring hebben als het gaat om het leveren van ijs. Tevens gebeurt de productie van ijs op een professionele manier. Bij het distribueren van ijs worden vele merken ijs afgeleverd, denk hierbij aan Ben and Jerry’s, Häagen-Dazs en Ola.  
 
De juiste levering 
Als het gaat om de levering van ijs is het belangrijk dat dit op snelle en efficiënte wijze gebeurt. Bij het bedrijf IJsExpress verloopt het gehele proces op basis van vaste stappen waarbij de kwaliteit van het ijs gewaarborgd blijft. De ijsjes worden verzorgd en tevens is het mogelijk om particulieren te voorzien in speciale vriezers. Door het aanbod te bekijken dat op de website gepresenteerd wordt kan je achterhalen waarom je wel of niet gebruik wenst te maken van het bedrijf. Immers worden verschillende soorten ijs aangeboden en is het mogelijk om het ijs op korte termijn geleverd te krijgen.  
 
Uitstraling van het ijs 
De uitstraling van het ijs is erg belangrijk, het is immers op deze manier mogelijk om de behoefte aan ijs bij klanten te stimuleren. Dit is iets wat het bedrijf doet en waarmee je met jouw restaurant of winkel succes kan bereiken. De medewerkers die voor het bedrijf werken bezitten veel kennis en kunnen jou tevens helpen bij het vinden van de juiste ijssoort. Het grootste gedeelte van het logistieke gedeelte kan het bedrijf op zich nemen, denk hierbij aan het bevoorraden van het ijs dat aanwezig is. Voor jou geldt dat je direct op zoek kan gaan naar het ijs dat jij graag zou willen hebben.