Inspiratie

Bungalow met jacuzzi of bubbelbad, dat is luxe genieten!

Een vakantie is hét moment om lekker bij te komen. Maar wat een vakantie nog aantrekkelijker maakt, is een bungalow met een jacuzzi of bubbelbad! Gelukkig is dit bij steeds meer bungalows mogelijk en geniet je in alle luxe van rust, warmte en ontspanning. Het is het perfecte moment om de dagelijkse sleur even helemaal achter je te laten en te genieten van wellness bij je vakantiehuisje.

Na een heel jaar hard werken is het eindelijk tijd voor een welverdiende vakantie! En voor de pure ontspanning is het heerlijk om je eigen bungalow of huisje te huren mét een jacuzzi. Na een dag vol avonturen kun je heerlijk wegdromen in je hottub, spa, bubbelbad of jacuzzi terwijl het water om je heen borrelt. Het vermindert stress, verbetert je bloedcirculatie én je spieren en gewrichten kunnen zich heerlijk ontspannen. 

Bungalows met bubbelbad

Tegenwoordig is het helemaal niet meer zo gek dat je bungalow een eigen bubbelbad  heeft. Huur bijvoorbeeld een huisje op het vakantiepark Landal Kasteeldomein de Cauberg en geniet van je bubbelbad bungalow in je eigen tuin. Het buiten-bubbelbad is het hele jaar te gebruiken en je hebt voldoende privacy in de tuin om op je gemak te genieten.

Bij het Roompot vakantiepark Resort Duynzicht kun je na een lange strandwandeling heerlijk bijkomen in je eigen jacuzzi. De hydrojets gaan je spieren helemaal masseren zodat je de volgende dag weer fit bent voor een wandeling in het Noord-Hollandse duinlandschap.

Andere mooie parken waar je een totaalpakket kunt boeken zijn bijvoorbeeld het Roompot vakantiepark Waterpark Zwartkruis in het Friese Landschap. Vanuit je jacuzzi heb je het uitzicht over het Bergumermeer! Of huur een penthouse op het Landal Waterparc Veluwemeer met een wintertuin. Je hebt een schitterend uitzicht over het Veluwemeer en op het dakterras geniet je van je privé-sauna en in het buiten-bubbelbad.

Genieten van wellness

Naast de pure ontspanning zijn er ook veel voordelen voor mensen met lichamelijke klachten. Het is niet voor iedereen weggelegd een eigen bubbelbad te installeren in je woning. Maar tijdens je vakantie is het heerlijk om juist dan extra te genieten van de wellness mogelijkheden. Het warme water, de bubbels en de eventuele aromatherapie helpt bij mensen met artritis en fibromyalgie en bovendien vermindert het pijnklachten en drukvermindering op spieren en gewrichten. Je kunt hier het hele jaar door van genieten en zelfs wanneer buiten de sneeuw naar beneden dwarrelt, kun jij heerlijk in een warm bubbelbad vertoeven.

Bij veel vakantieparken houdt de verwennerij bovendien niet alleen op bij een eigen bubbelbad of jacuzzi. Veel bungalows hebben ook nog een infraroodsauna of steam room. En bij het wellnesscentrum kun je je heerlijk laten masseren of je kunt gaan genieten van een gezichtsbehandeling en een modderbad. Het is een leuk idee voor een weekendje weg met je vrienden en vriendinnen of om écht even die ontspanning te zoeken die je zo nodig hebt!