Algemeen

Kurkuma kopen bij De Kurkuma Specialist

Kurkuma is het wondermiddel waar iedereen het tegenwoordig over heeft. “Bioactieve” kurkuma Longa-poeder wordt tegenwoordig veel gebruikt. Kurkumapoeder is een puur product, tweemaal gemalen en verfijnd. Longa kurkumapoeder kan als zodanig verwerkt worden in bijvoorbeeld thee of smoothies. Er zijn diverse manieren om kurkuma in te kopen. Maar wij zijn ervan overtuigd dat je het beste kurkuma kan kopen bij De Kurkuma Specialist.  

De beste kwaliteit 

De kurkuma-specialist is goed thuis in de producten die ze verkopen. Moderne kennis over natuurlijke hulpbronnen uit oude boeken en tijden! Oude wijsheid waar kurkuma-specialisten het volledig mee eens zijn. De Kurkuma Specialist begrijpt kurkuma en curcumine in al hun veelzijdigheid en facetten. Alles is hierdoor van pure en zuivere kwaliteit, zoals Moeder Natuur het heeft bedoeld en gemaakt.De Kurkuma Specialist heeft ook kurkuma longa-capsules. Ze voegen  bioperine peper toe aan de kurkuma Longa capslus. Door bioperine peper heeft kurkuma een 2000% langere opnametijd en is daarmee de sterkste kurkuma en curcumine op dit gebied als voedingssupplement. Dat De Kurkuma Specialist de beste kwaliteit heeft is duidelijk, maar ze hebben ook de beste prijs. In het volgende kopje wordt uitgelegd waarom.  

De beste prijs 

60 kurkuma capsules per verpakking is de norm in Nederland. Maar De Kurkuma Specialist heeft er standaard 90 in zitten, zonder duurder te zijn. Je hebt dus 33% meer waar voor je geld dan bij andere aanbieders. Daarnaast geeft De Kurkuma Specialist veel dingen gratis bij een bestelling. Zo kan je een prachtig E-boek krijgen “Kurkuma, een Krachtpatser”, bij een bestelling vanaf € 40,-. Ook krijg je altijd een ‘proefmonster’ meegeleverd. Zulke kleinigheidjes blijven leuk om te ontvangen. Ook heeft De Kurkuma Specialist veel aanbiedingen in een voordeel verpakking. Zo hebt je voor € 77,95, maar liefst 300 capsules. Dit is een enorm prijsvoordeel! De Kurkuma Specialist is oprecht de beste en de goedkoopste aanbieder op de markt.