Algemeen

De voordelen van de neusspreider

Snurken. Iedereen ergert zich eraan en veel mensen hebben er last van. Maar wat kun je er tegen doen? Er zijn verschillende producten op de markt om het snurkprobleem te verhelpen. Een bekende oplossing is de neusspreider. Dit is een veelgebruikte oplossing tegen snurken.

Hoe werkt de neusspreider eigenlijk? Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Snurken wordt veroorzaakt doordat de luchtwegen door je gehemelte geblokkeerd worden. Hierdoor ontstaat dat snurkende geluid. Een neusspreider bestaat uit buisjes die zo ver mogelijk de neusgaten in moeten. Hierdoor worden de luchtwegen verwijd en kan er makkelijker adem gehaald worden door de neus. Hierdoor hoeft er minder lucht door de mond, waardoor het snurken ook automatisch minder wordt. Er zijn verschillende soorten neusspreiders. Zo zijn er zachte neusspreiders en stevige neusspreiders. Uiteraard zijn de stevige neusspreiders gemaakt van sterker materiaal, hierdoor kan het als iets ‘stugger’ ervaren worden, maar de neusgaten blijven hierdoor wel goed open staan. De gaasstructuur om de buisjes zorgt ervoor dat de neusspreider niet te zwaar wordt en comfortabel zitten. Voor de mensen die de stevige variant te ‘stug’ vinden, zijn er nog de zachte neusspreiders. Dit zijn zachtere buisjes gemaakt van siliconen. Deze zitten comfortabeler en zijn een ideaal alternatief voor de stevigere versie.

U kunt een heel pakket kopen bij Dr.BreatheWell.nl. Dit pakket is voorzien van 4 stevige neusspreiders, 4 zachte neusspreiders, 1 neusclip met magneet en 30 neuspleisters. Hierdoor kun jij testen wat je het fijnste vindt. En vervolgens kun je uiteraard ook alle producten apart bestellen wanneer jij je keuze hebt gemaakt. Je kunt het pakket voor slechts €29,95 bestellen en wanneer je je bestelling voor 23:30 besteld, ligt het morgen al op de stoep. Bestel dus snel jouw nieuwe pakket en test uit wat voor jou het beste werkt, zowel op het gebied van comfort als de werking tegen snurken.