Algemeen

Avondje met je liefde? Check deze 5 romantische series op Netflix!

Het is zover. Eindelijk een avondje op de bank met je lief. Kaarsjes. Flesje wijn. Hij en jij. Maar hoe gaan jullie de avond invullen? Een romantische serie op Netflix is altijd een goed idee! Geen horror, comedy of lesbische film op Netflix, maar een serie om samen bij weg te zwijmelen. Wij geven je wat inspiratie!

Virgin River

Wat is romantisch? Virgin River! Mel en Jack om precies te zijn. Virgin River is een romantisch dorpje op zich, in de Noord-Californische bergen. Mel, die uit de grote stad komt, neemt haar intrek in Virgin River en gaat werken bij de dorpsdokter. Op het gebied van liefde en romantiek is het zeker niet saai. Virgin River is een heerlijke wegkijker!

Bridgerton

Liefdesperikelen? Die vind je genoeg in de serie Bridgerton! De serie is nou eenmaal geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn. De familie Bridgerton is een hechte familie die bestaat uit acht broers en zussen. Waar zij naar op zoek zijn? Dé perfecte huwelijkskandidaat uit de high society van het negentiende-eeuwse Londen!

Outlander

Outlander: gebaseerd op de fantasieromans van Diana Gabaldon. Een tijdreizigersdrama. Twee geliefden die zijn gescheiden door de tijd. Spannender, dramatischer én romantischer dan dit wordt het niet.

The Restaurant

Ook wel “Var tid är nu”. Deze Zweedse serie volgt een familie uit Stockholm die een restaurant runt. Er vinden grote veranderingen plaats in het familierestaurant na de Tweede Wereldoorlog. De serie gaat over nieuwe generaties, tradities en klassenverschillen. En uiteraard: romantiek.

Suits

Een andere topper op het gebied van romantiek is Suits. Dat zou je niet denken bij een advocatenserie. Maar Suits is veel meer dan dat. Ook in deze serie zul je niet teleurgesteld worden als het gaat om romantiek. Die spat namelijk van het scherm af!