AlgemeenInspiratieInterieurTuinWonen

Dé trend van tegenwoordig: Palletkussens

Tuinkussen op maatTuinkussen op maat

Tuinbanken gemaakt van oude pallets zijn trendy en duiken overal op. Met een paar mooie kussens op de palletmeubels heb je een heerlijke lounge bank voor buiten of binnen. Palletkussens maken de palletmeubelen die stoer, eenvoudig en zelf te maken zijn helemaal af!

Comfort

Een palletbank is helemaal trendy en eenvoudig zelf te maken. Ondanks dat een palletbank er stoer en gaaf uitziet, zit een pallet niet geheel comfortabel. Palletkussens kunnen hiervoor de oplossing bieden. Deze kussen zijn vaak zo ontworpen om het maximale comfort uit de palletbank of andere palletmeubels te halen.

Uitstraling

Naast de comfort die de palletkussen bieden, dragen de palletkussens bij aan de uitstraling van de palletbank of andere palletmeubels. Creëer met de strakke palletkussens een strakke look of geef je palletbank een speelse en landelijke look met de ploff palletkussens. Je kunt niet alleen spelen met de looks van het kussen, maar ook met de kleuren van de palletkussen om zo de perfecte palletmeubels samen te stellen.

Duurzaamheid

Gebruik je je palletkussens voor binnen of buiten? Laat je ze door weer en wind buiten liggen? Of alleen met de zon erop? Als je een palletkussen uitzoekt moet je hier wel rekening mee houden. Wil je een kussen hebben die je in weer en wind buiten kunt laten liggen, ga dan voor een stof die hiertegen bestand is. Een palletkussen krijgt veel te verduren, het moet bestand zijn tegen zonlicht maar de stof moet ook tegen water en vuil kunnen.

Palletkussen op maat

Je kunt tegenwoordig ook palletkussens op maat bestellen. Je kiest het soort kussen: een rugkussen strak, zitkussen plof, rugkussen plof of zitkussen straks. Daarna kiest je een stof naar wens, in kleur en van met materiaal naar eigen keus. Rekening houdend dat niet iedere stof waterafstotend en zonlicht resistent is. Als laatste, pallets kopen kan je in vele gewenste afmetingen nieuw of gebruikt.

Geef een reactie